Classe Cup U11
Ishockey
25 mar 2023
U11

Avsluta säsongen med en lagaktivitet!
2023-02-07

I samarbete med Megazone presenterar vi ett aktivitetspaket till deltagande lag i Classe cup 2023!

Hej! 

För att sätta lite extra krydda på Classe Cup har vi nu glädjen att meddela att vi tillsammans med Megazone har ordnat ett paket till alla deltagande lag i Classe Cup! I paketet ingår en lagaktivitet, mat och arkadspel. Ni kan välja mellan…

Paket 1 
Ingår Prision Island, mat och arkadspel.

* Prison Island
Prison Island med 28 celler, är ett unikt och roligt äventyr där klurighet, tålamod och samarbete är i fokus. 3–5 personer/lag tävlar under 1,5 timme och löser tillsammans så många celler som möjligt på utsatt tid. Uppfinningsrikedomen och samarbetet inne i varje cell är A och O – lagen har 2–5 minuter (per försök) på sig i varje cell.
*Mat
90g hamburgare inkl. pommes & läsk 
*Arkadspel
2 spelpolletter per person till arkadhallen 

Eller

Paket 2

Ingår Lasedome, mat och arkadspel.

*Lasedome
Lasedome är action på högsta nivå! I den mystiska framtidsmiljö Lasedome kliver ni in i en annan värld för en stund. En mörklagd arena om ca 250 kvm där det enda ljuset ni har till hjälp är UV-ljus som blottar detaljer, kanter och hinder längs banan. Lägg till rökmaskiner och ljudeffekter på det – adrenalinet är på topp alla 15 minuter! Även här tävlar ni i lag och varje spelomgång (15 min) har totalt 18 deltagarplatser.  Samarbete, koordination och strategiskt tänkande är en förutsättning – längs banan finns gångar, gömda alkover där man kan ta skydd eller sitta på lur för att få in några träffar på motståndarlaget. 
*Mat
90g hamburgare inkl. pommes & läsk
*Arkadspel
2 spelpolletter per person till arkadhallen 

Pris per paket: 239 kr per person (Samma pris för vuxna och barn)

Har ni frågor eller önskar boka något av paketen? Kontakta David på 073-5056587

Bästa hälsningar
Teg i samarbete med Classe och Megazone

Annons