OM21 U13-cup
Ishockey
5 - 7 jan 2024
U 13

SHL-match i Malmö Arena
2024-01-06

I eftermiddag spelar Malmö Redhawks mot Frölunda kl 15:15 i Malmö Arena. Här kommer lite info för er som ska gå på matchen.

Enligt nuvarande regler i Sverige får man inte ta några väskor med sig in på större evenemang vilket en SHL-match är. Det gäller även handväskor. Längre ner hittar ni all information om vad som gäller kring säkerhet, och även lite info inför dagens match.

 

Biljetter till föräldrar och övriga:

Om ni har medföljande som vill gå på SHL-matchen erbjuder vi biljetter till rabatterat pris på den här länken:

https://www.ticketmaster.se/event/malmo-redhawks-frolunda-biljetter/633455?CL_ORIGIN=Web17

 

Observera att ni spelare och ledare alltså inte behöver köpa biljetter. Ni får dem gratis av oss om det fungerar med ert spelschema.

 

/////////////////////

 

Hjärtligt välkommen till dagens hemmamatch i Malmö Arena. Idag går laget upp mot Frölunda i en härlig match där pucken släpps kl. 15:15. Malmö Redhawks och dagens matchpartner Quality Hotel View hälsar dig och ditt sällskap välkomna. 

Dagen till ära får vår kära maskot Hawkan sällskap av inga mindre än Lollo och Bernie som kommer att synas i Malmö Arenas foajéer.   

Längst ner i mailet hittar du en del praktikaliteter som kan vara bra för dig att ha koll på, så ägna gärna detta mail en liten stund av din tid. Vi ber dig även än en gång notera riktlinjerna om att inga väskor får föras in på Malmö Arena.

 

Dagens Line-up och motstånd 

Så här väljer tränarstaben att formera laget i dagens match. Noterbart är att: 

- Lauri Pajuniemi är avstängd, Thomas Berg-Paulsen är indisponibel och Emil Forslund är tillbaka i Tingsryd. Detta gör bland annat att Wille Magnertoft kallas in från J20-laget och Markus Lauridsen samt Nuutti Viitasalo spelar forwards. 

- Daniel Marmenlind fortsätter i mål. 

- Redhawks fick se sig besegrade i sin senaste match mot Växjö borta medan Frölunda vann borta mot Färjestad. 

 

 

Praktisk information 

Kl 14:15 öppnar vi huvudentréerna och publiken börjar släppas in. 

För övrigt vill vi gärna uppmärksamma dig på att ligan och förbundet infört nya åtgärder som ska ge dig som åskådare en behaglig och trygg hockeyupplevelse. Några riktlinjer som kan vara bra för dig att känna till som besökare:

- Inga väskor får tas in på arenan. De enda undantagna väskorna är skötväskor samt väskor som behövs av medicinska skäl. Dessa får föras in efter det att kontroll av väskan har genomförts. Då alla "undantagsväskor" ska kontrolleras ber vi alla att tänka på att inte packa med sig mer än nödvändigt och vad som omfattas inom begreppet "skötväska". I Redhawksshopen kommer vi även att ha blöjor och våtservetter till försäljning för en symbolisk summa. Mer information hittar du HÄR

-Samtliga besökare kommer att visiteras innan de får komma in i arenan. Detta kan leda till köbildning, så kom till arenan i god tid

- Det är inte längre tillåtet att ta med sig cykelbatterier in i arenan, dock finns möjlighet att lämna in ditt batteri för förvaring. Ta kontakt med någon av våra värdar så hjälper de dig. 

-Sedan tidigare gäller fortfarande att man inte får ta med sig termos, mat/dryck och paraplyer.

Annons