Office IT-partner CUP 2010
Ishockey
27 mars 2010
U10

Det närmar sig
2010-03-20

Nu närmar vi oss första nedsläpp i Office IT-Partner cup 2010 på Brantbrinks IP.

Vi hoppas på en bra dag med mycket hockey för samtliga deltagare under denna långa dag. Vi har lagt spelschemat så att alla matcher (2*12 min) har en tid för genomförande av 40 minuter. Det gör att vi alla behöver vara effektiva mellan matcherna och att periodpausen kommer bli kort, vi kommer ha lagvärdar som hämtar in respektive lag innan matchstart. Om så krävs kan vi besluta om förkortad speltid.

Lagen blir tilldelade ett omklädningsrum vid ankomst, matchprotokoll för lagets samtliga matcher kommer att finnas där ifyllda enligt det ni registrerat på cupsidan, korrigera det som krävs och lämna protokoll för aktuell match till sekreteriatsansvarigt Johan Rissler senast 15 min innan nedsläpp.

Sjukvårdare kommer att finnas tillgängliga under hela dagen, kontaktuppgifter distribueras vid cupstart.
Mattider kommer ut på cupsidan i början på veckan, viktigt att ni kompletterar eventuella allergier under helgen under laguppgifterna. Mellanmål i form av smörgås och juice samt frukt ställer vi in i omklädningsrummet.

Vi kommer ha grill med försäljning av hamburgare samt wok under dagen, för de mindre kommer vi ha ett rum med film som rullar under dagen.

Johan Bergström, cupgeneral, 0702-84 16 00
Johan Rissler, Sekreteriatsansvarig, 0733-25 35 55

Annons