Mora Parken cup U10
21 - 22 mar 2015
U10

Matcherna spelas 2x15 min med byte på signal efter 90 sekunder. 2 poäng vid vinst,1 poäng vid oavgjort och 0 poäng vid förlust. Utvisad spelare får sitta 1 minut eller bytet ut. Ingen övertid eller straffar tillämpas vid oavgjort i grundserien.
Målvakten får inte tas ut.
Inga tacklingar är tillåtna.

Ordningsföljden i grundserien avgörs genom antalet vunna poäng.
Vid lika poängställning mellan två lag avgör:
1.Inbördes möte
2.Är matchen oavgjord avgör
a. Målskillnaden (hela serien)
b. Flest gjorda mål (hela serien)
c. Lottning

Vid lika poängställning mellan tre eller fler lag.
En särskild tabell med enbart dessa lags inbördes möten upprättas.
Placeringar avgörs enligt:
1. Antalet poäng
2. Målskillnad
3. Flest gjorda mål
4. Om ställningen fortfarande är lika räknas även målen i de övriga matcherna in och målskillnad avgör.
5. Lottning
Vid oavgjort i placeringsmatcher på söndagen tillämpas 5 minuter Sudden death och därefter straffslag. Lagen utser tre spelare som skall utföra straffslagen. Domaren avgör genom lottning vilket lag som skall starta straffläggningen. Om resultatet är oavgjort efter tre straffar vardera skall straffslag utföras enligt sudden death metoden med valfria spelare.
I övrigt gäller svenska ishockeyförbundets regler.
Eventuella protester lämnas in senast 15min efter avslutad match till sekretariatet/cupledningen. Avgift på 1000kr tas ut som lämnas tillbaka vid godkännd protest.