Mål-Ivar Cup 2013
15-16 feb 2013
U9

Tävlingsregler Mål-Ivar cup 2013:
Matcherna spelas i 1x15 min med pipbyten på 1,5min. Under gruppspelet tilldelas vinnande lag 2 poäng, förlorande 0 samt 1 poäng vardera vid oavgjorda matcher. Under slutspel och placeringsmatcher måste en vinnare utses, och skulle resultatet vara oavgjort efter full matchtid spelas en förlängning på 4,5 minuter (fortfarande pipbyten), s.k. ”Sudden Death”. I finalmatchen spelas ”Sudden Death” i 10 minuter. Sudden death spelas i 4-mot-4 utespelare. Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag tre (3) straffläggaren som lägger de fem första straffarna, sedan ”Sudden death” i straffar tills ett lag vunnit.

Protester skall skriftligen inlämnas till cupkansliet senast 15 minuter efter slutsignalen.
Protestavgift 700:-. Återbetalas vid godkänd protest.
Vid lika poäng i gruppspelet gäller följande:
1: Inbördes möte
2: Målskillnad
3: Flest gjorda mål
4: Lottning

Placeringsmatcher:
De två bäst placerade i varje grupp spelar semifinal enligt spelschema där vinnarna gör upp i en final samt förlorarna kämpar om ett bronsmedalj.