17-18 april 2010
U12 (-98)
Sponsor Fatpipe

Vi tillämpar svenska innebandyförbundets regler.

Matchtiden är 2x12 minuter i gruppspelet med 2 minuters paus och 2x15 minuter i slutspel- och placeringsmatcher med 3 minuters paus, ej effektiv tid (klockan rullar på och stannar endast vid mål, utvisning och ev skada).

Timeout endast tillåten under slutspels- och placeringsmatcher.

Under lördagens gruppspelsmatcher utser domarna tillsammans med sekretariatet matchens lirare i respektive lag.

Alla lag går till ett gemensamt slutspel på söndagen.

Vid oavgjort efter fulltid i slutspels- respektive placeringsmatcherna tillämpas straffar, där lagen slår tre (3) straffar vardera. Undantaget match om plats 1-2 där man först spelar en förlängning om 5 minuter. Har inget avgörande skett under förlängningen tillämpas straffar, där lagen slår fem (5) straffar vardera.

Efter respektive placeringsmatch under söndagen delas medaljer ut till lagen som spelat, med undantag för match om 3-4 plats där det blir en gemensam prisutdelning efter finalen.