Skå IK Team 05 Vårcup 2017
18 - 19 mar 2017
U12

Stockholms Ishockeyförbunds spelregler för U12 i seriespelet säsongen 16/17 gäller.

Lagen spelar med spelare i U12 och fyller vid behov på med underåriga spelare från U11. Vi ser helst att inga överåriga spelare deltar i denna cup.

Matchtiden är 2 x 15 minuter. Om tid finns så kan uppvärmning på is ske max 5 min innan matchstart. Mellan perioderna ingen spolning och max 5 min paus. Spolning efter varje match. En time-out är tillåten per lag och match.

4: därefter lottning.

Vid oavgjort resultat i slutspelsmatcherna spelas först en förlängning om max 5 minuter med "sudden death".

Därefter blir det straffläggning, där båda lagen startar med 3 straffar med olika straffskyttar vardera och vid oavgjort efter dessa följer "sudden" straffar, och då får man använda någon av de tidigare straffskyttarna.

Ordningsregler i Allhallen, uppvärmning sker utomhus. Inget spel och lek med klubbor inomhus. Se till att skräp mm läggs i sopptunnorna. Innan matchstart ska vaktmästaren vara klar  med is-maskinen och stängt dörrarna innan spelarna får gå på is. Efter avslutat match ska lagen tacka för matchen  och lämna isen omgående. Efter avslutad turnering ska omklädningsrummen sopas och göras rent.

OBS: Totalt nöt förbud i hela Allhallen