Matcherna spelas enligt Svenska innebandyförbundets regler.
Cupen är öppen för klasserna F07-F12.
Arrangören förbehåller sig rätten att dela in de anmälda lagen i passande åldersklasser.

Spelform
F07-F10 spelar fem mot fem med målvakt och stora mål. F11-12 spelar fyra mot fyra med målvakt.
Spelare födda 2010 och tidigare spelar utan tabeller och slutspel.
Inget sidbyte mellan perioderna.

Matchtid
Matchtiden är 2 x 15 minuter för alla klasser. Finalen spelas 2 x 20 minuter, med effektiv speltid de sista tre minuterna.
Matcherna spelas utan straffar och utvisningar för klasserna F10-F12.
Oavgjorda matcher i slutspelet avgörs genom Sudden Death i max 5 minuter. Sedan tillgrips straffslag, med 5 straffar/lag. Vid fortfarande lika sker avgörande med en straff /lag tills avgörande sker.

Poängräkning
Segrande lag i gruppspelet får 3 poäng. Oavgjord match ger 1 poäng. Förlorad match ger 0 poäng. Inga resultat eller poäng beräknas för klasserna F10-F12.

Gruppspel
Vid lika antal poäng efter gruppspelet avgörs placeringen efter;
1) Målskillnad, skillnaden mellan gjorda och insläppta mål
2) Flest gjorda mål
3) Inbördes möte
4) Lottning av placering vid resultat-kansliet
Time-out ut är endast tillåten under slutspel.

Matchkläder
Har båda lagen likartade färger i sina dräkter ansvarar det lag som står markerat som bortalag för tröjbyte.

Laguppställning
Alla lag ska före sin första match i cupen lämna en deltagarförteckning över de spelare som kommer att delta i cupen. Endast angivna spelare får delta. Komplettering är ej tillåten efter det att första matchen är spelad.

Dispenser
Dispenser kan erhållas för överåriga spelare i samråd med arrangören. Spelare som erhåller dispens får endast delta i en åldersklass.

Domare
Matcherna i cupen kommer dömas av domare utbildade av Innebandyförbundet. Samtliga matcher kommer dömas av 2 domare.