Kvarnsveden Hockey Cup
17 - 18 sep 2022
U14

Speltid

2x15 minuter, i slutspelet fem minuters OT. Vid oavgjort straffläggning, tre ordinarie omgångar med olika straffskyttar, är det inte avgjort efter tre omgångar blir det "suddenstraffar" där man har möjlighet att välja spelare fritt.

Tabellplacering

Vid samma poäng mellan två lag gäller inbördes möte. Vid tre eller fler lag på samma poäng så sammanställs poängen som lagen samlat på sig i mötena mellan varandra i en egen tabell. Skulle lagen här fortfarande hamna på samma poäng så är det målskillnaden i de inbördes mötena som avgör placeringen. Efter det tittar man på totalt antal gjorda mål i mötena mellan lagen, skulle det fortfarande inte gå att skilja lagen åt är det minst utvisningsminuter som avgör. Är det fortfarande lika efter det så blir det lottning.

Regler

Svenska Ishockeyförbundets regelbok. Utvisningar 1 minut. Vid disciplinära åtgärder erhåller Tävlingskommitén rätten att ta beslut om avstängningar.

Poängsystem

Vinst på ordinarie tid 3p, vinst på straffar 2p, förlust på straffar 1p, förlust på ordinarie tid 0p.