3 - 5 nov 2023
U13

Spelform/regler:

Matchtid:

2 x 20 minuter (två domarsystem med föreningsdomare), ingen spolning mellan perioderna.

Vid oavgjort tillämpas straffslag i samtliga matcher. Vid straffslag namnges tre olika spelare i vardera lag. Om det fortfarande inte är avgjort efter dessa tre straffar, vidtas ”sudddenstraffar” tills avgörande sker. Där får man inte använda samma spelare som slog någon av de 3 första straffarna.

Gruppspel

-    Avgörs i enkelserie där alla möter alla.

-    Vinst ger 2 poäng, oavgjort ger vardera lag 1 poäng.

-    Ordningsföljden i serien avgörs genom antalet vunna poäng.

Vid lika poäng i gruppspelet avgör följande vilken placering laget får:

1.   Inbördes möte (gäller ej när fler än 2 lag hamnar på samma poäng)

2.   Målskillnad

3.   Flest gjorda mål

Lottning

4.

Vid lika poängställning mellan tre eller flera lag upprättas en särskild tabell med enbart dessa lags inbördes möten och placeringarna avgörs enligt följande:

1.   Antal poäng

4.   Om ställningen fortfarande är lika räknas även målen i de övriga matcherna och målskillnad avgör.

5.   Lottning

Slutspel

Ettorna och tvåorna i respektive grupp går till semifinal, övrig lag spelar placeringsmatcher.

Utvisningar

1 minuts utvisningar

Protest

Protest ska lämnas skriftligen, senast 15 minuter efter avslutad match. Senare inlämnad protest ogiltigförklaras. Avgiften för protest är 700 kr, som återfås vid godkänd protest. Inlämning av protest sker till cup kansliet. Tävlingsledningen avgör protesten.

Tävlingsledning

Cup ansvarig: Malin Wikman

Ungdomsansvarig: Dennis Eliasson

Ungdomshockey

Ingen individuell statistik registreras. Boden Hockey tar avstånd från toppning och är ej tillåtet under cupen. Lag som ej arbetar för lika speltid kan varnas av tävlingsledningen. Upprepade förseelser leder i första hand till poängavdrag men kan även leda till diskvalifikation. Tävlingsledningen avgör.

Prisutdelning:

Placering 1-2: Utdelning på is efter finalmatch

Placering 3-4: Utdelning på is till brons placerat lag direkt efter avslutad bronsmatch.