Lulebo Cupen
27 - 29 sep 2024
U13

Matchlängd:

2x20 minuter - 3 minuters paus mellan perioderna, utan spolning. Spolning sker efter avslutad match.
Lagen startar på motsatt sida i förhållande till sitt avbytarsbås

Regler:

• Automatisk icing tillämpas. (ej hybrid)
  • Byten vid icing
  • Byten vid utvisning
  • 1 minuters utvisning vid normal överträdelse. (Utvisningar enligt Svenska ishockeyförbundets regler)
  • 5 minuter eller matchstraff vid grövre förseelse
  • Tacklingar är tillåtet
  • En time-out per lag och match är tillåten.

Svenska ishockeyförbundets regler § 5:7 A (2023)

Enligt SERIEMETODEN - lång serie - spelas serie som enkel- eller dubbelserie med hemma- och bortamatcher enligt fastställd spelordning. Serien ska färdigspelas.
Beträffande ordningsföljden i serien gäller följande: A) Segrande lag får 2 poäng.
Förlorande lag får 0 poäng.
Vid oavgjord match får båda lagen 1 poäng.
B) Ordningsföljden mellan lagen i en serie avgörs med antalet vunna poäng.
C) Vid lika poängställning avgör målskillnaden, d.v.s. skillnaden mellan antalet gjorda och insläppta mål.
D) Är målskillnaden lika stor, placeras det lag främst som gjort flest mål.
E) Har lagen gjort lika många mål, är lagens inbördes resultat avgörande.
F) Kan ordningsföljden ändå inte fastställas spelas skiljematch på en av SIF fastställd bana, dock endast om utgången av matchen har betydelse för serieseger, upp- eller nedflyttning i seriesystemet

Vid oavgjort resultat vid full tid i final- och placerings spel vidtar förlängning 5 minuter med sudden death, vid oavgjord förlängning avgörs matchen med straffar 1 & 1 tills avgörande sker.

Cuponline system klarar inte av inbördes ordning och i sånt fall kommer tabellen justeras manuellt efter avslutat gruppspel.