12-13 mars 2011
U11
Sponsor Swedbank

Matchtid och spelregler
Antalet deltagande lag är 8. I gruppspelet delas lagen in i 2 grupper med 4 lag i varje grupp, där alla möter alla inom gruppen. Därefter spelar ettorna och tvåorna i respektive grupp A-finalspel och treorna och fyrorna i respektive grupp möts i B-finalspel.

Poängräkning i gruppspelet
Varje vunnen match ger 3 poäng, varje oavgjord match ger 1 poäng. Ingen förlängning eller straffar i gruppspelet. Om lagen har lika poäng efter gruppspelet gäller följande för att utse en vinnare i ordning nämnt: inbördes möte, målskillnad, antal gjorda mål och lottning.

Finalspel
Ettan i grupp A möter tvåan i grupp B. Tvåan i grupp A möter ettan i grupp B. Därefter möts segrarna i final och förlorarna i match om tredje pris. Samma förfarande görs med trean och fyran i respektive grupp. Trean i grupp A möter fyran i grupp B. Fyran i grupp A möter trean i grupp B. Segrarna möts i match om femte pris och förlorarna möts i match om sjunde pris.

Spelregler
Matchtiden i grundspelet är 2x20 minuter effektiv tid med flygande byten enligt principen att alla spelar lika mycket.
Mellan perioderna är det ingen paus, utan lagen byter endast sida. Det är 2 minuters utvisningar. Vid lika tröjfärg använder bortalaget sina reservtröjor.

Vid oavgjort resultat efter full tid i finalspelet blir det straffläggning. Båda lagen slår 3 straffar per lag, därefter en och en tills något lag har vunnit. En straff per spelare och när alla har slagit var sin straff och matchen fortfarande inte är avgjord, kan straffskytt väljas fritt.

Inga tacklingar är tillåtna. I övrig gäller Svenska Ishockeyförbundets regler för U11-lag.