Åldersklass: Pojkar och flickor födda 2002 eller senare.
Dispanser: Ev. social dispans kan övervägas i enskilda fall vid skriftlig förfrågan, senast 1/11 2013 i samband med anmälan. Mail daniel-Nylund@telia.com
Domare: Från Norrbottens ishockeyförbund, 2-domarsystem.
Matchtid: 2x15 minuter, uppvärmning sker utanför is.
Tröjfärg: Vid lika tröjfärg byter bortalaget.
Spelform: Totalt 8st lag fördelat på två grupper.
Gruppspelet genomförs i form av två enkelserier, alla möter alla inom gruppen.
Poängberäkning: Vinst 2p, oavgjort 1p och förlust 0p.
1:an och 2:an går vidare till semifinalspel och övriga spelar placeringsmatcher.

Om två eller flera lag hamnar på samma poäng i gruppspelet avgörs placeringen på:
1. Målskillnad
2. Flest gjorda mål
3. Inbördes möten
4. Lottning

Vid oavgjort resultat efter ordinarie speltid i semifinalsystemet och placering 5-8 avgörs matcherna med förlängning 5 min och sudden Death, 5 mot 5 spelare på planen.
Om inget lag gör mål i denna form avgörs matcherna med straffslag, lottning görs om vilket lag som startar straffläggningen.
Varje lag utser 3st straffläggare som utför var sin straff, efter det sker Sudden Death-straffar.
Samma spelare kan användas i Sudden Death-straffarna.

Matchprotokoll: Upprättas av cupkansliet och skall godkännas av lagledare senast 30 minuter före varje match. Skall också skrivas under direkt efter avslutad match. Kopior kan lämnas ut till lagen vid förfrågan.

Protest: Inlämnas skriftligt till tävlingssekretariatet senast 15 minuter efter avslutad match. (slutsignal). Avgift: 500 kr som återbetalas vid ev. fällande dom. Beslut tas av tävlingsjuryn.

Tävlingsjury: Daniel Nylund, Anders Niklasson & Jörgen Hellsten.

Prisutdelning: Pokalutdelning 1-3 pris efter sista matchen. Alla spelare får en plakett.

Kränkande behandling: Tävlingsledaren har rätt att avvisa person från ishallen som uppträder kränkande eller hotfullt. Detta gäller såväl under som mellan matcher.