Innebandy
21 nov 2010
U12 (-98)

Vi tillämpar svenska innebandyförbundets regler.

Matchtiden är 2x15 minuter med 2 minuters paus, ej effektiv tid (klockan rullar på och stannar endast vid mål, utvisning och ev skada).

Timeout endast tillåten under slutspelsmatcher.

Under gruppspelsmatcherna utser domarna tillsammans med sekretariatet matchens lirare i respektive lag.

De två främst placerade lagen i respektive grupp går till slutspel (semifinal). Om två eller fler lag hamnar på samma poäng gäller 1: Målskillad, 2: Gjorda mål, 3: Inbördes möte och som sista utväg lottdragning.

Vid oavgjort efter fulltid i slutspelsmatcherna tillämpas straffar, där lagen slår tre (3) straffar vardera. Undantaget match om plats 1-2 där man först spelar en förlängning om 5 minuter. Har inget avgörande skett under förlängningen tillämpas straffar, där lagen slår fem (5) straffar vardera.