Florbal
7-8 maj 2011
U12 (-98)

Vi tillämpar svenska innebandyförbundets regler.

Matchtiden är 2x15 minuter med 2 minuters paus, ej effektiv tid (klockan rullar på och stannar endast vid mål, utvisning och ev skada). Finalen spelas 2x20 min.

Timeout är tillåten både i gruppspelet och i slutspelet.

Under gruppspelsmatcherna utser domarna tillsammans med sekretariatet matchens lirare i respektive lag.

Alla möter alla i ett gruppspel och alla spelar slutspel. Om två eller fler lag hamnar på samma poäng gäller 1: Målskillad, 2: Gjorda mål, 3: Inbördes möte och som sista utväg lottdragning.

Vid oavgjort efter fulltid i slutspelsmatcherna tillämpas straffar, där lagen slår tre (3) straffar vardera. Undantaget match om plats 1-2 där man först spelar en förlängning om 5 minuter. Har inget avgörande skett under förlängningen tillämpas straffar, där lagen slår fem (5) straffar vardera.