Svenska Hockeypucken 2018
Icehockey
13 apr - 27 maj 2018
U12

Svenska Hockeypucken 2018

Information

INBJUDAN TILL SERIE TURNERING

 Ni inbjuds härmed till deltagande av en ny sort av turnering som sträcker sig över en tidsperiod,

  13 april – 27 maj 2017.

 

Totalt kommer 16 lag att finnas med i denna sammansättning, lagen kommer från (3) olika regioner, Östergötland, Småland, och Södermanland. I undantags fall kan läg antas även utanför regioner enligt ovan. 

Även individuella spelare kommer att kunna medverka och sammansättas i olika lag.

Vi spelar en serie i Cupform, 6 matcher i gruppspel, 1 placeringsmatch,

Slutspel, kvart, semi och final, totalt minst 7 matcher eller upp till 10 matcher. Samtliga matcher spelas under helgen med vissa undantag för en dag mitt i veckan i form av 1-2 matcher. Matcherna spelas i Valdemarsvik, vi använder oss av 2 domare och matcher spelas i 3*15 minuter rillande tid. Lagen tillåts att sätta upp samtliga sina spelare men endast 15 spelare + 2 målvakter vid match. I övrigt följer vi de riktlinjer som hockeyförbundet ställer upp.

 Individuella spelare:

Under denna tidsperiod kan det vara svårt med att hinna med allt annat för ett helt lag, vi erbjuder därför lag med individuella spelare som sätts ihop som lag. De kommer då att spela under vår logga i lag röd/vit/svart/blå…..

Kostnad: 650:--/spelare

 

Ansvarig arrangör är Valdemarsviks Hockey i samverkan med Future Stars Hockey Academy. Turneringen beräknas att sanktioneras.

 Kostnad: 8.750.00

Anmälningsvagift: 2.500.00

OBS: Vi tar enbart ut en lagavgift, ingen spelaravgift

I detta ingår, istid, domare, tillsättning av sekretariat

 Vi förbehåller oss rätten att kunna välja ut lagen/ individuella spelare i det fall att det blir fler än 16 lag och eller individuella spelare som tackar ja på erbjudandet. Totalt inbjuds 24 lag i de olika distrikten. Vi försöker att sätta ihop så homogena lag som möjligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

 

 

 

Cup is finished

The Cup finished 2099 days ago.

No teams! There are currently no teams in this group.
Annons