Trollhättan Hockey Trophy U15 2023
Icehockey
24 - 26 mar 2023
U15

Trollhättan Hockey Trophy U15 2023

Information

Välkommen till Trollhättan Hockey Trophy 2023

 

Trollhättans Hockey Club inbjuder till ytterligare en Trollhättan Hockey Trophy. Spela hockey under tre dagar, fredag-söndag, där bra mat serveras på Scandic Swania och ni i laget samt med följande föräldrar/supportar även har möjlighet att lägga huvudet på kudden till fördelaktiga priser. 

Cupen omfattar U15 och nivån är medelsvår.

Information

 ANMÄLAN

Du kan anmäla ditt lag här eller på Trollhattanhockeytrophy.se

SPELORDNING
Cupen spelas med två grupper á fem lag. Totalt finns plats för tio lag i varje åldersgrupp. När spelschemat fastslås tas hänsyn till hur långt laget har till Trollhättan. Vi försöker också, så långt det är möjligt, att fördela lagen i grupperna så att man får möta ”nya” lag.

Alla lag spelar minst fem matcher. Lag som går till slutspel spelar sex matcher. Lagen spelar fyra gruppspelsmatcher; två på fredagen och två på lördagen. Cupen startar kl 08.00 på fredag morgon vilket gör att långväga lag brukar välja att komma redan på torsdag kväll. På söndag spelar alla lag en placeringsmatch. Ettan och tvåan i respektive grupp går till slutspel där förlorarna i semifinalerna spelar om bronspokalen på söndag eftermiddag. Därefter möts semifinalsegrarna i kampen om guldpokalen i Trollhättan Hockey Trophy.

Speltid i samtliga cuper är 2x20 min. Banvård mellan matcherna. Matcherna döms av leg. domare i tredomarsystem. Om domare dömer Match Penalty resulterar det automatiskt i minst en matchs avstängning.

Placerings- och finalspel
I placerings- och finalmatcher måste varje match avgöras. För placeringsmatcher tillämpas ”suddenstraffar” direkt efter full tid, dvs båda lagen lägger var sin straff. Om båda lagen antingen missar eller gör mål lägger lagen var sin ny straff. En individuell spelare får lägga fler än en straff. Domaren lottar vilket lag som inleder straffläggningen. Endast det avgörande målet skrivs in i protokollet. Spelare som sitter utvisad vid full tid får ej deltaga i straffläggningen. För semifinaler och final tillämpas Svenska Ishockeyförbundets straffläggningsregler(3 straffar innan "suddenstraffar").

Förlängning tillämpas i final och bronsmatch. I final och bronsmatch föregås en eventuell straffläggning av fem minuters förlängning enligt sudden death. I förlängningen spelar lagen med fyra utespelare var, förutsatt att inget av lagen har spelare utvisad vid ordinarie speltids slut. Om inget mål görs under förlängningen tillämpas straffläggning enligt ovan.

ÖVERÅRIGA 
För dispensfrågor, maila cupadmin@trollhattanht.se

OMKLÄDNINGSRUM
Alla lag disponerar eget omklädningsrum som ni behåller genom hela turneringen. Medtag skridskoskydd!

BOENDE 
Alla deltagare samt anhöriga har möjlighet att bo på Scandic Swania mitt i centrum (10 min gångavstånd till ishallen) till ett specialerbjudande framtaget för Trollhättan hockey Trophy. Mer information finns på cuphemsidan Trollhattanhockeytrophy.se 

MAT

Alla cupdeltagare kommer att äta 5 måltider på Scandic Swania som endast ligger 10 minuters promenad från ishallen. Scandic har tagit fram en sportmeny som innehåller bra balanserad mat för dygnets alla måltider.      Detta ingår i deltagaravgiften.

PRISER

Alla spelare får ett minnespris för deltagandet i Trollhättan Hockey Trophy. Pokaler delas ut till guld-, silver- och bronslagen. För att uppmuntra till ett schysst spel delar vi ut ett Fair Play-pris till det lag som har minst antal utvisningsminuter i grundspelet.

Varje cup rymmer tio lag. Vi har dessutom en reservlista så även om cupen är fulltecknad kan ni anmäla er till reservplats. Ni betalar då ingen anmälningsavgift och när/om en vakans uppstår blir ni kontaktade och antagna i anmälningsordning efter erlagd anmälningsavgift.

KOSTNADER OCH BETALNING
Deltagaravgift: Priset är 1195 SEK per person. Priset gäller för spelare och ledare. Betalning görs till bg 547-9514.


Anmälningsavgift: 10 dagar efter anmälan ska 4500 SEK betalas. När vi mottagit betalning av anmälningsavgiften får ni en bekräftelse via e-post på att vi mottagit pengarna och er plats är definitiv. Då publiceras också ert lag på hemsidan under ”Anmälda lag” på aktuell cup.
OBS! Anmälningsavgiften dras ej av från deltagaravgiften.

För er som betalat in så ligger pengarna på ett låst konto och betalas tillbaka om pandemin sätter stopp för cupspel.

Slutbetalning: Hela deltagaravgiften för laget ska vara gjord senast 30 dagar innan cupen börjar.
Avbokning: Vid avbokning före 31 december 2022 återbetalas anmälningsavgiften samt eventuellt inbetalda deltagaravgifter. Vid avbokning efter 1 januari 2023 återbetalas inte anmälningsavgiften. 

Cup in progress

The cup is running, currently day 1 out of 3.

Live games

Home Team Guest Team Result
ASK
Alvesta Skridskoklubb vs Blueriders Falköping 0 - 1

Upcoming games

Home Team Guest Team Result
3/24/2023
IFKA
IFK Arboga vs Töreboda/Tibro IK 0 - 0
TRO
IF Troja Ljungby vs IFK Hallsberg Hockey 0 - 0
MAS
Manglerud Star vs Trollhättan HC 0 - 0
KIK
Kungälvs IK vs Alvesta Skridskoklubb 0 - 0
VLH
Växjö Lakers vs IFK Arboga 0 - 0
FIK
Blueriders Falköping vs IF Troja Ljungby 0 - 0
TTIK
Töreboda/Tibro IK vs Manglerud Star 0 - 0
IFKH
IFK Hallsberg Hockey vs Kungälvs IK 0 - 0
3/25/2023
TRO
IF Troja Ljungby vs Alvesta Skridskoklubb 0 - 0
THC
Trollhättan HC vs IFK Arboga 0 - 0
IFKH
IFK Hallsberg Hockey vs Blueriders Falköping 0 - 0
VLH
Växjö Lakers vs Töreboda/Tibro IK 0 - 0
KIK
Kungälvs IK vs IF Troja Ljungby 0 - 0
IFKA
IFK Arboga vs Manglerud Star 0 - 0
ASK
Alvesta Skridskoklubb vs IFK Hallsberg Hockey 0 - 0
TTIK
Töreboda/Tibro IK vs Trollhättan HC 0 - 0
FIK
Blueriders Falköping vs Kungälvs IK 0 - 0
MAS
Manglerud Star vs Växjö Lakers 0 - 0
Annons