Höstkampen sammandrag
Soccer
2 oktober 2022
Pojkar födda 2014

Höstkampen sammandrag

Information

Välkommen till Höstkampen, sammandrag för pojkar P14!

Datum: 2 oktober 2022.

Plats: Äppellunda IP, Alnö

Fair play: Höstkampen har ett fokus på fair play, där alla lag uppträder sportsligt på och utanför plan. I linje med detta kommer vi också att uppmärksamma om vi märker att ledare, spelare eller publik uppträder osportsligt mot andra (eller egna) deltagare i cupen. Matchvärdar har tillsammans med lagens ledare ansvar för att ta hand om och stötta domaren, och att se till att god ordning och bra stämning råder runt matcherna.

Anmälan: Anmälan görs via denna länk: Anmälan Höstkampen. Sista dag för anmälan, Söndag 18 september. Vid anmälan av flera lag så görs en anmälan per lag. OBS: Glöm inte att bekräfta anmälan i bekräftelsemailet som skickas till den epost du anger.

Kostnad: 1000 kr/lag, anmäl två eller fler lag för 750:-/lag. Betalningsinformation skickas ut i samband med att anmälan är mottagen och godkänd.

Försäljning: Under hela sammandraget kommer det att finnas möjligheter att köpa mat och fika. Betalning sker med swish.

Medaljer: Alla spelare får medalj. Efter sista matchen för varje lag samlas laget för medaljutdelning och ni har möjlighet att själva ta lagfoton.

Sekreteriat: Har Ni frågor under helgen så ta kontakt med vårt sekretariat eller fråga någon i väst, så gör vi vårt bästa för att hjälpa till.

Sjukvård: Under hela sammandraget finns ett sjukvårdstält bemannat med kunnig personal

Omklädning: På kortsidan av klubbhuset finns två omklädningsrum och två toaletter.

Vatten: Vattenflaskor kan fyllas vid kortsidan av klubbhuset.

 

Har du frågor så hör av dig till Linda

Linda Karlström
andre.Nilsson-hugo@live.se
0730 - 34 24 25

 

Cup not started

The cup starts in 6 days.
Annons