Borås Hockey U16 cup
Icehockey
14 - 16 apr 2023
U16

Borås Hockey U16 cup

Information

Borås Hockey bjuder in till U16 Cup för spelare födda 2007 eller senare. Cupen äger fredag 14 april till söndag 16 april

 

Cupfakta

Datum: 14-16 april (fredag till söndag)

Åldersgrupp: U16 (Spelare födda 2007 eller senare)

Spelplats: Borås Ishall A-hall

Antal lag: 8-10 lag
Nivå: Medel

Spelform: Två grupper i gruppspel. A- och B-slutspel. Vid 8 lag i turneringen: tre matcher i gruppspel + två matcher i slutspel. Vid 10: lag fyra gruppspelsmatcher + 1-2 slutspelsmatcher.

Speltid: 2 x 20 min

Domare: Tre domare

 

Vad ingår i cupen?

Mat: Lunch och middag fredag och lördag. Lunch söndag.

Mellanmål: En fruktkorg ingår / lag en per dag. Frukost ingår på hotellet. Önskar man köpa till  mellanmålspaket, se tilläggsval nedan.

Omklädningsrum:  Ni kommer att disponera ett omklädningsrum under hela cupen. Ta med skridskoskydd!

Boende: Två nätter på hotell i Borås, 7 minuters promenad från Ishallen. Ingår i deltagaravgiften. Hotellet har närhet till shopping, restauranger, bad, bowling, padel och andra aktiviteter.

 

Anmälan och villkor

Avgifter och betalning

Anmälningsavgift / lagavgift: 3500 kr, betalas efter anmälan, faktura skickas.

Deltagaravgift: 1800 kr / deltagare

Ledare: Ledarna betalar 1800kr/ledare och då ingår boende och mat, samma villkor som för spelarna.

Bo på hotell och ät som spelarna. Föräldrar och anhöriga bor på hotellet och äter frukost på hotellet och lunch/middag i ishallen för 1800 kr/ person. 

 

Hotellen ställer höga krav på oss när det gäller bokningstider och betalning. Slutbetalning av deltagaravgifterna ska vara gjord senast fyra veckor före turneringens början. Alla avgifter faktureras. 

 

Anmälan:

Anmälan görs via mejl till ungdom@borashockey.se . När anmälan är mottagen får ni en bekräftelse och faktura på lagavgiften/anmälningsavgiften.  Laget läggs in i systemet för cupen när fakturan är betald.

 

AVBOKNING OCH ÅTERBETALNING:

Vid avbokning mindre än 30 dagar innan cupen sker ingen återbetalning.

Rådande pandemiläge gör att förutsättningarna kan ändras och att cupen ev ej kan genomföras, om detta sker betalas avgiften tillbaka. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Cupdagen

Ankomst

När ni kommer till Borås Ishall kommer det vara en lagvärd som tar emot er i entrén och visar er till ert omklädningsrum. Lagvärden går igenom praktisk information kring vad som gäller under cupdagen.

 

Information och resultat

Resultat och spelschema publiceras på cupens webbverktyg cuponline.

 

Webbsändning

Matcherna som spelas i Borås Ishalls A-hall sänds via svenkshockey.tv och det är pay per view. Se svenskhockey.tv inför cupen för mer information.

 

Säkerhet under cupen

Lagen får ut nycklar som går till sitt respektive omklädningsrum. Det är viktigt att laget håller bra koll på nyckeln för att hålla sina saker säkra. Borås Hockey tar inget ansvar för om något skulle försvinna under cupdagen. Under cupen kommer det finnas en matchvärd som är ansvarig för att se till att det fungerar bra på läktarna och runt om kring matcherna. Följ de instruktioner som matchvärden ger.

 

Tillval

  • Frukostpåse (smörgås + yoghurt) 40 kr/påse

  • Mellanmålspåse (Smörgås, yoghurt+ägg) 45 kr/påse

 

Vid frågor

Kontakta ungdom@borashockey.se

 

 

 

Cup not started

The cup starts in 68 days.
Annons