Nordic Youth Trophy F14–F16
Icehockey
8 - 10 nov 2024
Flickor födda 2009–2012
CupOnline - Gratis Cup

Nordic Youth Trophy F14–F16

Information

Flicklagsturneringen att minnas! 

Tidigare Girl Power Cup byter namn till Nordic Youth Trophy F14–F16 - i år för spelare födda 2009–2012! 

SPELFORMAT 
Planen är att skapa två grupper, en för F14-lag och en för F16-lag, med 5-6 lag i varje. I de fall en förening vill anmäla ett lag med spelare födda inom spannet för både F14 och F16 för vi en dialog kring vilken av grupperna laget bör placeras i. 
 
Kvalificeringsspel (fre-lör): Målet är att lagen placeras i 4-, 5- eller 6-lagsgrupper på två olika spelorter där alla möter alla i en rak serie. 
Slutspel (sön): Utifrån tabellplacering i kvalificeringsspelet bildas slutspel med kvartsfinaler, följt av semifinaler, match om tredjepris och final. Turneringens upplägg gör att lagen under söndagen får möta andra lag som matchar den spelmässiga nivån - och alla lag får spela slutspel! 

Preliminära spelorter: Arvika och Vålberg. 

OBS! Spelformatet är flexibelt och kan komma att förändras beroende på hur många lag som anmäler sig till turneringen. 

I årets upplaga av turneringen skall spelarna vara födda år 2009–2012. 
I vissa fall kan dispenser tillåtas efter ansökan från den aktuella föreningen.   
Selectlag är ej tillåtet men kombinationslag kan tillämpas genom att den aktuella föreningen ansöker om tillstånd kombinationslag och får godkännande från tävlingsledningen. Färjestad BK Hockeyallians förbehåller sig rätten att välja ut deltagande lag i våra turneringar. För utförlig information angående våra regler och riktlinjer kring dispenser, se vår policy under fliken "MER" på vår hemsida.

Länk till anmälan via vår hemsida: The Nordic Season 

INFORMATION OM ANMÄLAN 
Anmälningsavgift per lag: 5 000 SEK 
Deltagaravgift: 
Inkl. boende på hårt underlag, skola el. liknande. 
Vid önskemål om att boka uppgraderat boende på egen hand på exempelvis hotell - ange detta i anmälan.    
spelare: 1 000 SEK 
ledare: 500 SEK 
Måltider som ingår: 2 frukost (lördag och söndag), 2 lunch (lördag och söndag), 3 middag (fredag, lördag och söndag), 2 kvällsmål (fredag och lördag) samt mellanmål i form av frukt. 
Sista anmälningsdag: 1 oktober 2024. 

BETALNINGSINFORMATION 
Vi erbjuder betalning via Swish, kort eller Klarna. 

VIKTIGA DATUM & ÖVRIG INFORMATION 
När anmälan är färdigställd får angiven kontaktperson ett mail från The Nordic Season om att vi tagit emot er anmälan - det kan hamna i skräpposten, så håll gärna koll där. Vi har som mål att behandla er anmälan inom 14 dagar från att den kommit in. 

Om och när anmälan godkänts får angiven kontaktperson ett nytt bekräftelsemail från The Nordic Season samt ett mail med information om viktiga datum inför turneringen. 

För att delta i turneringen krävs tillstånd från SIF/ert lands ishockeyförbund. Vi rekommenderar er att söka tillstånd i god till innan turneringen för att hinna få detta beviljat, gärna senast fredagen den 4 oktober, 5 veckor före turneringens första dag. När tillståndet beviljats tillhandahåller SIF er med inloggningsinstruktioner till cupens sida på swehockeycup.se.  

Via det lagkonto ni nu i och med er godkända anmälan fått på vår hemsida skall ni senast fredagen den 18 oktober (3 veckor före turneringens första dag) ha bokat deltagaravgifter för spelare och ledare (= angivit antal spelare och ledare). Här kan och skall ni också lägga till eventuella personer som önskar specialkost. Vänligen specificera allergi/specialkost via "ytterligare önskemål", tack.  

Ni skall också registrera era spelare och ledare på swehockeycup.se senast fredagen den 1 november (1 vecka före turneringens första dag).  

I de fall ni önskar delta med kombinationslag/inlånade spelare/överåriga spelare söker ni i enlighet med vår policy om dispens för detta/dessa. När/om vi beviljat dispensen lägger jag/vi till berörda spelare till ert lag i cupmodulen swehockeycup.se.

ANMÄLNINGSVILLKOR  
Våra anmälningsvillkor hittar du i vår policy under fliken "MER" på vår hemsida. 

Väl mött! 
Jennifer Axelsson 
jennifer.axelsson@farjestadsbk.se 
+46 76 027 36 74 

Cup not started

The cup starts in 119 days.
Annons