Nordic Youth Trophy U15
Icehockey
21 - 23 mar 2025
U15

Nordic Youth Trophy U15

Information

Avsluta säsongen med Nordic Youth Trophy U15! 

... och var en del av avslutningen på resan från U10 till U15 inom The Nordic Season! 

Ta chansen ni också, kom till Värmland och delta i Nordic Youth Trophy - en turnering med mål att ni ska få spela mycket ishockey och ställas mot nya motståndare! 

CUPEN 
Nordic Youth Trophy U15 är för de äldsta deltagarna inom The Nordic Season. Cupen är utformad med kvalificeringsspel följt av slutspel i olika nivåer, så att lagen i slutspelet möter lag på samma spelmässiga nivå. Det gör att Nordic Youth Trophy passar alla lag och spelare! 

Kika gärna in vår video från våra arrangemang och ladda upp inför turneringen: Nordic Youth Trophy. 

I U15-cupen ska spelarna vara födda 2010 eller senare. 
I vissa fall kan dispenser tillåtas efter ansökan från den aktuella föreningen. 
Selectlag är ej tillåtet men kombinationslag kan tillämpas genom att den aktuella föreningen ansöker om tillstånd kombinationslag och får godkännande från tävlingsledningen. Färjestad BK Hockeyallians förbehåller sig rätten att välja ut deltagande lag i våra turneringar. För utförlig information angående våra regler och riktlinjer för dispenser, se vår policy under fliken "MER" på vår hemsida.

Länk till anmälan på vår hemsida: The Nordic Season 

EXEMPEL PÅ SPELFORMAT 
KVALIFICERINGSSPEL (frelör): Lagen placeras i 6-lagsgrupper på olika orter runtom i Värmland där alla möter alla i totalt 5 matcher vardera i en rak serie. De olika grupperna spelar på olika orter i Värmland under fredagen och lördagen. 
SLUTSPEL: Utifrån tabellplacering i kvalificeringsspelet bildas A-, B- och C-slutspel på de olika orterna. De två högst rankade lagen i varje slutspel går direkt till semifinal. Övriga spelar kvartsfinal om en plats i semifinal. Segrarna i kvartsfinalerna går vidare och spelar semifinal följt av final eller bronsmatch. 1-3 matcher per lag i slutspelet. 

Preliminära spelorter: Forshaga, Munkfors och Vålberg. 

OBS! Spelformatet är flexibelt och kan komma att förändras beroende på antal anmälda lag. 

INFORMATION OM ANMÄLAN 
Anmälningsavgift per lag: 6 000 SEK 
Deltagaravgift: 
- spelare: 1 490 SEK 
- ledare: 600 SEK 
Inkl. möjlighet till boende på hårt underlag, skola el. liknande. 
Vid önskemål om att boka uppgraderat boende på egen hand på exempelvis hotell - ange detta i anmälan. 
Måltider som ingår, i eller i anslutning till ishallen under cupen: 2 frukost, 3 lunch, 3 middag, 2 kvällsmål och mellanmål. 
Sista anmälningsdag: fredagen den 14 februari 2025. 

BETALNINGSINFORMATION 
Vi erbjuder betalning med Swish, kort eller Klarna. 

VIKTIGA DATUM & ÖVRIG INFORMATION 
När anmälan är färdigställd får angiven kontaktperson ett mail från The Nordic Season om att vi tagit emot er anmälan - det kan hamna i skräpposten, så håll gärna koll där. Vi har som mål att behandla er anmälan inom 14 dagar från att den kommit in. 

Om och när anmälan godkänts får angiven kontaktperson ett nytt bekräftelsemail från The Nordic Season samt ett mail med information om viktiga datum inför turneringen. 

För att delta i turneringen krävs tillstånd från SIF/ert lands ishockeyförbund. Vi rekommenderar er att söka tillstånd i god till innan turneringen för att hinna få detta beviljat, gärna senast fredagen den 14 februari, 5 veckor före turneringens första dag. När tillståndet beviljats tillhandahåller SIF er med inloggningsinstruktioner till cupens sida på swehockeycup.se.  

Via det lagkonto ni nu i och med er godkända anmälan fått på vår hemsida skall ni senast fredagen den 28 februari (3 veckor före turneringens första dag) ha bokat deltagaravgifter för spelare och ledare (= angivit antal spelare och ledare). Här kan och skall ni också lägga till eventuella personer som önskar specialkost. Vänligen specificera allergi/specialkost via "ytterligare önskemål", tack.  

Ni skall också registrera era spelare och ledare på swehockeycup.se senast fredagen den 14 mars (1 vecka före turneringens första dag).  

I de fall ni önskar delta med kombinationslag/inlånade spelare/överåriga spelare söker ni i enlighet med vår policy om dispens för detta/dessa. När/om vi beviljat dispensen lägger jag/vi till berörda spelare till ert lag i cupmodulen swehockeycup.se.  

ANMÄLNINGSVILLKOR 
Våra anmälningsvillkor hittar du i vår policy under fliken "MER" på vår hemsida. 

Väl mött! 
Jennifer Axelsson 
jennifer.axelsson@farjestadsbk.se 
+46 76 027 36 74

Cup not started

The cup starts in 239 days.
Annons