Borås U7 (TKH) preseason Tournament
Icehockey
26 okt 2024
U7 (TKH)
CupOnline - Gratis Cup

Borås U7 (TKH) preseason Tournament

Information

Information

 


Klicka här för anmälan

 

Borås Hockey bjuder in till Borås U7 (TKH) Preseason Tournament för spelare födda 2018 eller senare. Cupen spelas Lördag 26 oktober 2024. Vi vänder oss till de lag som söker mer än bara en hockeyturnering, till de som söker en upplevelse och ett minne för livet. Med våra faciliteter kan vi skapa ett event för matcherna och en upplevelse för spelarna och publiken.

 

I Sveriges 13e största stad har du möjlighet till många olika teambuilding-aktiviteter för ditt lag. Fråga oss så får ni förslag på aktivitet och offert.

 

Arenan ligger i nära anslutning till köpcentret Knalleland som har ett brett utbud av shopping för medresta supportrar.  För familjerna har vi Borås Djurpark ett stenkast från arenan. 

 

Vår mediakub kommer vara i gång under turneringen samt övrig LED i arenan. Vi kommer ta hand om publiken med exklusiv entré och en härlig inramning i foajén där ni välkomnas till musik och en skön puls. 

 

Så varmt välkomna till Borås och årets cuper!

Anmälan:

Anmälan görs via formulär på. När anmälan är mottagen får ni en bekräftelse och faktura på lagavgiften/anmälningsavgiften. 

Klicka här för anmälan

Registrering av spelare på cuponline ska vara gjord senast 45 dagar innan turneringens start. 

 

Cupfakta

Datum: 26 oktober 2024 (Lördag)

Åldersgrupp: U7 (Spelare födda 2018 eller senare)

Spelplats:Borås Ishallar

Antal spelare/lag: Minst 8 utespelare och 1 målvakt


Nivå: Medel

Spelform:  Obs! Spelformatet är flexibelt och kan komma att förändras beroende på antal lag i cupen.

Speltid: 1 x 10 min, rullande tid 

Domare: hemmaplansmodellen

 

Vad ingår:

Mat: Lunch och middag . Ev. allergier ska vara registrerade på cuponline senast 5 veckor innan start. Vid utebliven registrering beställs standardkost till alla. Frukost ingår endast för dem som valt boende.

 

Omklädningsrum: Delas mellan olika lag. Ta med skridskoskydd! Omklädningsrum i närliggande sporthall kan förekomma. Bokar ni cupen med endast ett lag kan delat omklädningsrum bli aktuellt. Bokningar i jämna antal från samma klubb innebär att man delar inom klubben.  

Bokning 

Anmälningsavgift / lagavgift: 1499 kr, betalas efter anmälan, faktura skickas. (Är den ej reglerad inom förfallotiden utgår platsen i turneringen)

Lag 1-2= 40% rabatt 

Lag 3-4= 35% rabatt

Lag 5-6= 30% rabatt 

Lag 7-8= 25% rabatt 

Lag 9-10 = 20% rabatt 

Lag 11-12= 15% rabatt 

Lag 13-14= 10% rabatt Rabatten på lagavgiften/anmälningsavgiften dras av på fakturan för spelar/ ledaravgifter och rangordningen blir den som betalar in anmälningsavgiften först räknas som lag 1, om 2 betalar in samma dag är det lag som först anmälde sig i formuläret som räknas först. Deltagaravgift: 199 kr / deltagare

Ledare: Ledarna betalar 149 kr/ ledare 

 

Deltagaravgiften ska vara slutreglerad senast 4 veckor innan turneringens start.  

Minimikraven: 8 utespelare och 1 målvakter samt 2 ledare. Blir det färre som närvarar i cupen kommer det ändå faktureras för 8 utespelare, 1 målvakter och 2 ledare. 

 Klicka här för anmälan

Tillval

Omklädningsrum 

  • Tillval för omklädningsrum med bås kan göras först till kvarn. 999 kr / hela cupen läggs på anmälningsavgiften.   (vi har 2 st).

  • priset gäller för 2 lag. Bokar man ett lag från klubben är inte valet möjligt.

 

 

Mat

  • Frukost (ej bokat med boende) 75 kr serveras i rinkside. 

  • Mellanmål (Smörgås, yoghurt + ägg) 75 kr/pp. Levereras till lagets omklädningsrum vid önskad tid (anges vid bokningen). 

- Önskar man köpa till mellanmål/frukostpaket under dagarna kan man förbeställa detta vid anmälan eller senast 14 dagar innan cupen startar. 

 

Boende: 

alt. 1 fredag-lördag 

alt. 2 lördag-söndag


  •  Boende med hårt underlag ink. frukost i ishallen. 299 kr/pp. 


Valet gäller för hela gruppen. Ej möjligt att göra olika val i gruppen. 

Hotellet ligger ca 15 minuters promenad från Ishallen. 

Erbjudande Anhöriga: 

Föräldrar/anhöriga betalar 750 kr/pp och då ingår boende (del i dubbelrum) . Tillägg för enkelrum är 499 kr/natt/pp. Bokning senast 6 veckor innan cupen. 

Bokning görs till cup@borashockey.se (sammanställt och med ev. allergier). 

 

Tävling / sport

Vi försöker lägga ett schema som gör att lag som reser längre spelar senare på dagen, men vi kan inte garantera det. Spelform och gruppindelning läggs upp på cuponline, närmare start för turneringen.   

 

Turneringen spelas på tvären 3 mot 3 plus målvakt.

Spelyta: enligt Svenska ishockeyförbundets regler för U8.

Svart puck kommer användas. 

 

 

Vid mål startas spelet igen med tekning mitt i plan.

Vid målvaktsblockering sätts spelet igång bakom målet.

Vid förseelse = straff

Straff genomförs som ”jaktstraff”. Klockan stannas inte vid "jaktstraff".

 

Speltid 1x 10 min

 

Förbehåller oss rätten att bygga om längd, tider och upplägg efter antal bokade lag. 

Cupdagen

Ankomst

När ni kommer till Borås Ishall kommer vår lagvärd som tar emot er i entrén och visar er till ert omklädningsrum. Lagvärden går igenom praktisk information kring vad som gäller under cupdagen.

 

Information och resultat

Resultat och spelschema publiceras på cupens webbverktyg cuponline.

 

Webbsändning

Matcherna som spelas i Borås Ishalls A-hall sänds via svenkshockey.tv och det är pay per view. Se svenskhockey.tv inför cupen för mer information. 

 

Säkerhet under cupen

Lagen får ut nycklar som går till sitt respektive omklädningsrum. Det är viktigt att laget håller bra koll på nyckeln för att hålla sina saker säkra. Borås Hockey tar inget ansvar för om något skulle försvinna under cupen. Under cupen kommer det finnas en matchvärd som är ansvarig för att se till att det fungerar bra på läktarna och runt om kring matcherna. Följ de instruktioner som matchvärden ger.

 


 

 

 

 

 

Övriga frågor:

cup@borashockey.se

 

AVBOKNING OCH ÅTERBETALNING:

  • Vid avbokning mindre än 30 dagar innan cupen sker ingen återbetalning eller kreditering av fakturor på deltagaravgiften.  

  • Vid skador och sjukdomar hänvisar vi till eventuella egna försäkringar. 

  • Byte av spelare senare än 45 dagar kan göras mot en administrationsavgift på 200 kr/spelare/ledare. 

  • Anmälningsavgiften återbetalas eller krediteras ej efter anmälan. 

Allmänna villkor för bokningen: 

Borås Hockey gör inga avdrag, återbetalningar eller krediteringar om något ändrar sig som står utanför Borås Hockeys kontroll. Vid utebliven betalning utgår administrationsavgift och dröjsmålsränta enligt gällande praxis. Om personen som bokar cupen är firmatecknare för föreningen ställs kravet mot föreningen i annat fall mot personen som bokat cupen. Ansvarig för bokningen, ansvar för ev. skadegörelse och annat som orsakar kostnad för arrangören orsakat av någon i laget/föreningen. 

 Klicka här för anmälan

Cup not started

The cup starts in 93 days.
Annons