Baltic Sea Cup
Icehockey
24 - 25 aug 2024
ÖVER 18 ÅR

Baltic Sea Cup

Information

IFK Mariehamn bjuder in till cup för rekreations-damlag! Vi erbjuder en turnering där vi riktar in oss på att ha roligt både på plan och vid sidan av planen. 

 Plats: Islandia i Mariehamn, Åland
 
När: 24-25.8 2024. Cupen spelas över två dagar med start på lördag morgon och avslut på söndag så alla hinner åka med eftermiddagsfärjorna. 
 
Spelform: 6 lag inkl. värdklubben deltar i cupen, fördelade i två grupper med fyra lag i vardera grupp. På lördagen spelas gruppspel och på söndagen slutspel, vilket gör att alla lag spelar 4 matcher. 
 
Speltid: 2*15min. Effektiv tid. Vi tillämpar 2-domarsystem. Vid lika antal poäng i gruppspelet avgör följande:

 1.  Målskillnad
 2. Flest gjorda mål
 3. Inbördes möte 
 4. Minst antal utvisningsminuter 
 5. Lottning 

Vid lika resultat i placeringsmatcherna på söndagen tillämpas overtime (5 min) och vid lika efter det straffar. 5 straffar per lag i grundomgång med olika skyttar. Är resultatet fortfarande lika efter OT tillämpas sudden straffar med valfri skytt vid varje straff. Lottning om vilket lag som börjar sker innan straffläggning börjar.
Spolning sker inför alla matcher. Om tid finns över så går det bra att värma på is!

 Avgifter
Anmälningsavgift/lag: 500€
Deltagaravgift: 50 €  
I deltagaravgiften ingår:

 • Lunch & middag (lördag)
 • Frukt (lördag och söndag) 
 • Priser: Medaljer till lag 1-3 
 • Lagen disponerar tilldelat omklädningsrum under hela turneringen. Glöm ej skridskoskydd! Frukost äter ni på hotellet och övriga måltider serveras på Islandia. 

 Obs! Deltagande lag skall deltaga med minst 10 utespelare samt målvakt. 
Dispenser: För lag i rekreations-damhockeyn så söks dispens för underåriga (18 år) hos arrangören vid anmälningstillfället. För veteranhockeyn gäller det att man inte deltagit i någon form av licensierad seriespel under tidigare säsong samma år eller pågående säsong. 
Vi kommer ej tillåta lag som spelat seriespel under säsongen 2023/2024 högre än rekreationsserie/div 2

 Resa
Vi har samarbete med rederi Eckerö Linjen: 50% rabatt på ordinarie pris för personbil. Fria resebiljetter. Grupprabatt på måltider ombord vid minst 10 personer. 

Boende
Boende bokar ni själva enligt era egna önskemål.

 Anmälning/Betalning
Anmälan till cupen görs genom att fylla i anmälningsformuläret som Ni finner på: https://www.cuponline.se/SignUp.aspx?cupid=38242 .
När vi mottagit er anmälan får ni en anmälningsbekräftelse, med bland annat betalningsinformation. När ert lag betalat anmälningsavgiften är det antaget och ni får en bekräftelse via e-post. I god tid innan cupen får ni inloggning till Cuponline, där ni registrerar er med all nödvändig information. Glöm ej allergier!
Lagen antas i den ordning de betalar anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften bör vara betald senast 30 juniDeltagaravgiften betalas senast den 29 juli.
Anmälan är bindande men vi återbetalar självklart avgiften till lag som inte kommer med. Eventuell återbetalning sker i samråd med arrangören.

 Övrigt

 •  Kiosken kommer vara öppen hela helgen. Där kommer det finnas kaffe, fikabröd, dricka, godis m.m.
 •  Det kommer finnas möjlighet för mat till tillresta supportrar.
 •  All korrespondens sker via e-post till kontaktperson Minna Mattsson på minnamattsson9@gmail.com.
 •  Vi förbehåller oss rätten att välja lag för bra geografisk spridning. 
 • Vi förbehåller oss rätten att ändra upplägg för cupen vid färre antal lag än vad inbjudan beskriver.
 • Vi följer Svenska Ishockeyförbundets regler gällande veteran- och rekreationshockey. Regelbok hittar ni på följande länk: https://www.swehockey.se/media/ajththw0/spelregler_rechockey.pdf

Cup not started

The cup starts in 30 days.
Annons