Tidpunkt: |
29-30 mars 2014 i
Mariehamn |
|
|
Åldersgrupper: |
P96 plus ett motionslag |
|
|
Matchtid: |
2 x 20 min effektiv speltid. Vid
oavgjort i slutspelet straffar direkt. 3 straffskyttar per lag. Bortalaget
inleder alltid straffavgörandet. Om resultatet efter tre straffar fortfarande
är oavgjort får samma skyttar på nytt lägga straffar.
|
|
|
Priser: |
De tre bästa lagen får medaljer
och pokaler. Priserna delas ut direkt
efter finalen. |
|
|
Placeringar: |
Om två eller flera lag slutar på
samma poäng i gruppspelet avgörs den inbördes ordningen enligt: 1.
Målskillnad, 2. Gjorda mål, 3. Inbördes möte, 4. Lottning |
|
|
Spelprogram: |
Gå in på Cuperonline.se följande
länk: |
|
|
Uppvärmning: |
Eftersom spelprogrammet är
väldigt tajt ber vi er värma upp utanför isen. Varje lag bör sedan vara
bredda att börja spela omgående de beträder isen. |
Regler: |
Finska ishockeyförbundets regler
med undantag ingen time-out är tillåten. |
|
|
Omklädnings-rum: |
Alla lag får ett varsitt
omklädningsrum som de kan ha under hela turneringen. OBS! Skridskoskydd med. |
|
|
Laguppställning: |
Alla lag kommer att få en
personlig kod skickad till sig där man kan gå in på cuperonline och
registerara sin spelare som skall delta i cupen. Varje lag får gärna göra der
en vecka i förväg så vi kan göra matchprotokoll i förväg. |
|
|
Mat: |
Maten kommer att ätas på Röda
Korsgården cirka 500 meter från ishallen. Mattider hittar ni under fliken
mattider och på cuperonline. Vid eventuella allergier meddela detta senast en
vecka i förväg. Det är ej möjligt att ordna special diet på plats. Om det är
några föräldrar som vill äta på samma ställe som spelarna så går det bra, men
meddela till Eckerölinjen senast 2 veckor i förväg. Pris 8 €. |
|
|
Karta: |
http://www.ifkmariehamn.com/index.php?option=com_content&task=view&id=656&Itemid=489 |
|
|
Information |
Monica Kerwien tel. +358457
5700773 |
|
https://www.cuponline.se/information.asp?cupid=2252 |
|
|
|
|
|
|
|
Varmt välkomna till Åland! |
|
|
|
IFK Mariehamn |
|
Monica Kerwien och Marcus Englund |
|
|
|
|