Nordic Youth Trophy U11
Icehockey
5 - 7 jan 2024
U11
CupOnline - Gratis Cup

En vecka kvar till Nordic Youth Trophy U11!
12/29/2023

Nu är det snart dags för turneringsstart! Nedan finner ni samlad information om turneringens förfarande.

Tävlingsregler

Tävlingsreglerna hittar ni under fliken ”Regler” i vänsterspalten på startsidan.

 

Förhållningsregler

Det här är en barn- och ungdomsturnering med syfte för spelarna att få ha roligt med sin ishockey. Matcherna resultatförs inte men vi vet att många spelare själva är duktiga på att hålla reda på ställningen - vilket de såklart får göra. Uppmuntra dock gärna spelarna till att vara goda med- och motspelare oavsett om de fokuserar på antalet gjorda mål eller ej. Kom också ihåg att även matchledare/domare är under utbildning. Vi uppmuntrar alla att håll en god ton mot såväl funktionärer, matchledare/domare, motståndare, medspelare och tillresta supportrar.

 

Spelschema

Varje match i spelschemat innebär i själva verket två stycken smålagsmatcher som spelas samtidigt i respektive ytterzon på isen. I periodpaus byter bortalagets smålag ytterzon och möter därmed ett nytt smålag. I de fall ett lag med två smålag möter ett lag med enbart ett smålag kan den tomma ytterzonen, efter avstämning med cupansvarig på respektive ort, nyttjas av icke-spelande smålag. Ett annat alternativ är att vänta en stund med att byta om och gå ut på isen först när det är dags att byta ytterzon.

 

Mattider

Vänligen respektera mattiderna. Ta kontakt med ansvarig på respektive ort om ni behöver/önskar göra några justeringar. Observera att ni byter spelort först efter frukost på söndagen.

Lagkontot & betalning

Lagkontot används främst som betalningssystem under denna turnering. På lagkontots ekonomisida ser ni vad ni har kvar att betala, om så är fallet, och hur ni går tillväga. Kom ihåg att boka deltagaravgifter för samtliga spelare och ledare om ni ännu inte gjort det. Antalet deltagaravgifter utgör bland annat underlag för matbeställning och det är därför av yttersta vikt att ni bokar dessa för att säkerställa att rätt mängd mat levereras till respektive ort.

 

Övriga frågor

Tveka inte att höra av er vid eventuella frågor och funderingar.

Ta hand om er & Gott Nytt År - vi ses i ishallarna om en vecka!

Jennifer Axelsson

Färjestad BK Hockeyallians

076-027 36 74

jennifer.axelsson@farjestadsbk.se

 

Annons