Reebok Cup U12 2011
Icehockey
21-23 okt 2011
U12
Sponsor Reebok Hockey

Grattis Forshaga IF
10/23/2011

Forshaga IF - segrare i Reebok Cup U12 2011

Efter en finalcermoni med häftig musik, presentationer av alla spelare samt nationalsång framförd av Natalie Morravej, stod Forshaga IF som segrare i årets Reebok Cup U12. I finalen fick Leksands IF se sig besegrade med 5-0. I matchen om tredje pris knep Almtuna IS bronspengen medan arrangörsklubben Malungs IF skrev in sig på fjärdeplatsen. Slutresultatet i den matchen skrevs till 2-1.

Det har varit en trevlig, spännande och minnesvärd hockeyhelg. Extra kul att vi haft så mycket publik på läktarna vid varje match. Det är inte helt omöjligt att vi faktiskt slagit publikrekord. Ibland har köerna ringlat sig långa och då avses naturligtvis kön till puckkastningstävlingen. Att kasta en liten gummitrissa och sedan gå hem med en helt ny Reebokklubba är inte helt fel. Det var vad man fick göra om man var en av de tre som hamnade närmast mittpunkten med sin puck.

Malungs IF Ungdomssektion vill tacka alla sponsorer, spelare, ledare, domare, publik, Syder och all annan tjänstgörande personal som hjälpt till under den gångna helgen. Redan nu börjar vi smida planer inför Reebok Cup U12 2012 - Väl mött i Malungs Ishall då!

Ni kommer väl ihåg att titta in under fliken GALLERI där det finns massor med fina bilder från Reebok Cup 2012.

//Malungs IF

Annons