Reebok Cup U12 2011
Ishockey
21-23 okt 2011
U12
Sponsor CCM Hockey

Nu är cupen i gång
2011-10-22

En dag återstår av Reebok Cup U12 2011.

I dag, lördag, har det spelats hockey från arla morgon till sena kvällen. Kl 20:00 var spelet dock av annan karaktär än vad som vanligtvis förekommer. Det var nämigen dags för Skills Competition. Det är en tävling där varje lag som deltar i cupen ställer upp med fyra olika tävlande i lika många grenar. Det handlar om grenarna hårdaste skott, teknikbana, snabbast på skridskor och straffar. Att stå som vinnare gjorde inte direkt ont... Vinsterna flödade i form av klubbor av senaste modell, hjälmar och handskar. Allt från vår huvudsponsor Jofa Reebok CCM i Malung - vår stolthet. (www..jofa.se)
!
Skills avslutades med en liten detalj utöver det vanliga. Dagen till ära ropades vår eminente vaktmästare Tomas "Syder" Söderlund in på isen och hyllades med applåder, visslingar och skönsång. Att Syder fyller 60 år är ingenting Malungs Ungsomsishockey låter gå obemärkt förbi. Stort grattis till dig Syder!!!

Ni vet väl om att det finns bilder under fliken Galleri? Titta gärna in där.

Imorgon väntas nya kamper och framförallt en förhoppningsvis rafflande cupfinal. En och annan omgång av puckkastning kommer det också att bli. Där tävlar publiken om tre olika hockeyklubbor. Det enda lilla som man behöver göra är att vara närmast mitten :-)

Må väl , lycka till och väl mött till en ny hockeydag i Malungs ishall!

Annons