U12
CupOnline - Gratis Cup

Malmø vandt efter stærk 2. periode
2013-11-16

Der blev tacklet igennem, da Malmö vandt med 3-0 over Hisingen i lørdagens første kamp.

Efter en jævnbyrdig 1. periode med få chancer og to hold med fokus på defensiven fik Malmö overtaget i 2. periode, hvor skåningerne var klart bedst.
”Vi kom lidt skidt ud til kampen, måske fordi det var så tidligt på dagen, og vi spiller en mindre gode 1. periode. Men i 2. periode får vi mere gang i spillet, og især i vores pasningsspil som var ganske udmærket. Vi havde pucken mest, og på den baggrund var sejren fortjent,” mente Jacek Kruk, der er træner for Redhawks ’02.

Det var tæt i Hisingens zone, og bag et hårdt kæmpende forsvar stod Hisingens to målmænd rigtig godt. Derfor var det også en tilfældighed, da Malmö kom foran. Hugo Wendt sendte en puck mod mål, og på vejen blev pucken rettet af ved en Hisingen-spiller og snød målmanden. Præcis det samme skete på Malmö anden scoring, som også var signeret Hugo Wendt.