U12
CupOnline - Gratis Cup

Hisingen var suveræne
2013-11-17

Cuppens største trup, Hisingen, viser nu bredden og overskuddet, da de sikkert vandt 6-2 over Kållered.

Kållered lagde godt ud med en tidlig scoring til 1-0, men derfra tog Hisingen over og spillede sig til en komfortabel 1-3 føring. I øvrigt fortjent da Hisingen var spilstyrende og skabte fleste chancer til stor glæde for de mange medrejsende forældre.
De to Göteborg-mandskaber skulle gennem ny spænding, da Adam Molander scorede blot 48 sekunder ind i 2. periode og gav nyt håb for Kållered. Men håbet blev hurtigt slukket, da Hisingen scorede to mål på et minut og definitivt lukkede kampen.
Kållered havde ikke et modsvar, og nu ligner Hisingen pludselig en stærk outsider til at vinde Rødovre Cup 2013, men vejen der til kræver en sejr over Malmö, der vandt de to holds puljekamp med 3-0.