CupOnline - Gratis Cup

Gyserafslutning i gyserpulje
2013-11-16

Lejonet vandt med 2-1 over Hisingen efter et dramatisk opgør.

To hold med to point – en sejr var super vigtig for avancement til finalespillet. Lejonet kom klart bedst ud til kampen, og førte forjent med 2-0 ved pause. Malwin Strömblads baghåndsmål var en perle, som skulle vise sig at blive kampens afgørende scoring.

Hisingen fik reduceret i starten af 2. periode, og så var der ellers dømt spænding for alle pengene i denne gyserpulje. Begge hold havde gode muligheder for et mål i en dramatisk 2. periode, og slutfasen trykkede Hisingen voldsomt på for en udligning.

Til sidst blev målmanden trukket ud, så Hisingen sluttede seks spillere mod Lejonets fem spillere. Men lige meget hjalp det, selvom Hisingen kom 2 mod 0, for nerverne må have siddet på højkant, for chancen blev i den grad spildt og så kunne Lejonet juble over to vigtige point.

Lejonet slutter med fire point og á point med Malmö og Rødovre. Men de mangler at møde henholdsvis Gentofte og Hisingen. Det bliver en gyserafslutning i gyserpuljen, hvor intet er afgjort. Vinder Hisingen over Rødovre og Gentofte over Malmö slutter alle med fire point. I så fald er målscoreren afgørende.